Produkty
Beskydská tlačenka
Tlačenka je tradiční masný výrobek z vepřového, případně jiných druhů masa. Je tradičním produktem vyráběným při zabijačce a má podobu malých kousků masa, naložených v rosolu z rozvařených vazivových tkání. Obvykle se podává s cibulí, octem, případně s mletým pepřem, je oblíbeným malým jídlem k pivu.
Bok z udírny
Udit můžeme ledasco, vepřový bok je ale surovinou k uzení velmi vhodnou, a proto se také těší mezi milovníky domácí uzení vysoké oblibě.
Delikates šunka
Vepřová šunka delikates je šunkou nejvyšší kvality s minimálním obsahem 95 % vepřového masa z vlastních českých chovů. Výrobek se vyznačuje lahodnou chutí, světle růžovou barvou, pevnou a soudržnou strukturou.
Klobása z udírny
Výrobek získal ocenění za první místo v soutěži „Regionální potravina pro Moravskoslezský kraj 2012”.
Lahůdkové párky
Jemně vymíchané dílo z vepřového a hovězího masa, oddělované v dávkách, konzistence pevná, pružná, barva světle růžová, vůně a chuť jemná, po čerstvé uzenině, přiměřeně slaná, po ohřátí výrobek na skusu křehký, šťavnatý.
Točený z udírny
Zrněný šťavnatý kabanos s lahodnou chutí po koření. Je vhodný do udírny i pro přípravu jídel, například bramborového guláše nebo gulášové polévky.