Drobné masné výrobky
Grilovací klobása s medvědím česnekem
Klobáska tvořená spojkou s libovými a tučnějšími kousky, kořeněná pepřem a česnekem.
Javornické párky
Výrobek má jemnou strukturu s vůní po muškátovém oříšku, zázvoru, koriandru a kardamonu.
Klobása z udírny
Klobása obsahuje vysoký podíl kvalitního vepřového a hovězího masa. „Regionální potravina pro Moravskoslezský kraj 2012 - 2016”
Lahůdkové párky
Jemně vymíchané dílo z vepřového a hovězího masa, oddělované v dávkách, konzistence pevná, pružná, barva světle růžová, vůně a chuť jemná, po čerstvé uzenině, přiměřeně slaná, po ohřátí výrobek na skusu křehký, šťavnatý.
Slezský šnek na gril
Speciální produkt ve skopovém střívku je stočený do spirály a sepnut špejlí.
Točený z udírny
Točený z udírny je velmi libový produkt naší výroby. Svou tmavší barvu získavá díky delšímu uzení.
Jablunkovské cigáro
Cigáro s obsahem vepřového masa 83%, za použití kvalitní pečlivě vybírané suroviny.