Klobása z udírny

Klobása z udírny

Klobása obsahuje vysoký podíl kvalitního vepřového a hovězího masa. „Regionální potravina pro Moravskoslezský kraj 2012 - 2016”

Lahůdkové párky

Lahůdkové párky

Jemně vymíchané dílo z vepřového a hovězího masa, oddělované v dávkách, konzistence pevná, pružná, barva světle růžová, vůně a chuť jemná, po čerstvé uzenině, přiměřeně slaná, po ohřátí výrobek na skusu křehký, šťavnatý.

Točený z udírny

Točený z udírny

Zrněný šťavnatý kabanos s lahodnou chutí po koření. Je vhodný do udírny i pro přípravu jídel, například bramborového guláše nebo gulášové polévky.

Karvinská klobása

Karvinská klobása

Klobása s podílem masa 87%, s mozaikou tvořenou libovým masem a tučnými kousky na řezu.

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování