Bok z udírny

Bok z udírny

Udit můžeme ledasco, vepřový bok je ale surovinou k uzení velmi vhodnou, a proto se také těší mezi milovníky domácího uzení vysoké oblibě.

Anglická slanina

Anglická slanina

Klasický uvařený výrobek z boku obarvený na černo, v nákroji libová a tučná část svaloviny.

Bok uzený bez kosti

Bok uzený bez kosti

Maso na uzený bok vybrané z libových boků, zauzené do zlatohněda a uvařené

Gazdovská slanina

Gazdovská slanina

Tučnější část boku, zauzený do zlatohněda a uvařený.

Havířský bok

Havířský bok

Lisovaný havířský bok vyrobený z vepřového boku, s vysokým obsahem libové svaloviny, a opatřený tmavým vzhledem.

Iberijská slanina

Iberijská slanina

Vysoká slanina z Iberijských prasátek zauzená studeným kouřem.

Kladenská kotleta

Kladenská kotleta

Kladenská kotleta je vyrobená z vepřové pečeně, svázané motouzem, dobře zauzené.

Kotleta z udírny

Kotleta z udírny

Patří do skupiny top výrobků, vyráběných klasickou domácí metodou. 

Královské uzené žebírko

Královské uzené žebírko

Delikatesa z uzeného boku s kostí.

Krk z udírny

Krk z udírny

Krk z udírny je jeden z nejoblíbenějších druhů uzených mas. Vyráběno, tak jak to dělali naši dědové, naloženo jen ve vodě, soli a česneku.

Kýta uzená s kostí

Kýta uzená s kostí

Kýtu s kostí vyrábíme na objednávku zákazníka

Kýta z udírny

Kýta z udírny

Patří do skupiny top výrobků, vyráběných klasickou domácí metodou.

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování