Fermentovaný, zauzený výrobek z kvalitní, výběrové vepřové kýty.
1 Kč
Fermentovaný zauzený bok, připomínající chuť slaniny z jížních států.
1 Kč
Uzená krkovice s nezaměnitelnou chutí uzeného mas.
1 Kč
Šťavnaté maso s kostí od kýty, zauzená do zlatohnědé barvy
1 Kč
Slanina vyráběná z hřbetního sádla a zauzená na bukovém dříví
1 Kč
Uzená a vařená vepřová plec.
1 Kč
Uzená žebírka s větším podílem libového masa, zauzená a uvařená
1 Kč
Plochá uzená žebírka z boku uzená na bukovém dříví.
1 Kč
Opracovaná kotleta bes kosti, a tuku, zauzená a uvařená, v nákroji libová svalovina.
1 Kč
Zauzené a uvařené přední kolínko je vhodné na vaření i pečení
1 Kč
Toto zauzené a uvařené zadní koleno má speciální řez.
1 Kč
Do zlatova zauzené a uvaření zadní koleno s kostí je pochoutka ke všem příležitostem.
1 Kč