Dědova zabijačková sekaná

To není jen výrobek, ale příběh o vášni a rodinné tradici. 

Celý popis
  • Popis
  • Dotaz prodejci
Popis

Často se nás ptáte, jaký je rozdíl  mezi dědovou sekanou a babiččinou sekanou. Tak vám posíláme info.

Babiččina sekaná je libovější, ideální pro ty, kteří preferují lehčí pokrmy. 

Dědova sekaná je naopak tučnější, ale o to více šťavnatá a plná chuti díky extra česneku a cibuli!

Příběh o vášni a rodinné tradici. 

"V srdci Beskyd, v malé vesničce jménem Bukovec, žije děda Bojko. Je to chlap, co ví, jak má maso chutnat. Každý podzim, když listí začalo zlátnout, chystal se na to nejdůležitější – zabijačku. S nožem nabroušeným,???? jak jeho smysl pro humor, a s recepty, které se předávaly z generace na generaci, tvořil poctivou sekanou, jakou dnes už jen tak nenajdete.

Dědova sekaná nebyla jen jídlo. Byla to vzpomínka na časy, kdy se kolem stolu scházela celá rodina, kdy se u jídla povídalo, smálo, a občas i zpívalo. Každý kousek byl protkán vůní česneku, majoránky a poctivé práce.

Dnes jeho tradici neseme dál.✨

Dědova zabijačková sekaná je přesně taková, jakou si ji pamatujete – šťavnatá, voňavá a poctivá. Vyrábíme ji podle původní receptury dědy Bojka, bez zbytečných moderních vylepšováků, zato s hrdostí a láskou ke každému soustu.“

 

 

Dotaz prodejci

Potřebujete poradit, který produkt je přesně pro Vás?
Nevíte si rady s výběrem nebo máte jakékoliv další otázky? Neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi pomůžeme.

povinné položky

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování