Beskydská tlačenka

Je tradičním produktem vyráběným při zabijačce a má podobu malých kousků masa, naložených v rosolu z rozvařených vazivových tkání.

Celý popis
Výrobce: Těšínské jatky, s. r. o.
  • Popis
  • Dotaz prodejci
Popis

Tlačenka je tradiční masný výrobek z vepřového, případně jiných druhů masa. Je tradičním produktem vyráběným při zabijačce a má podobu malých kousků masa, naložených v rosolu z rozvařených vazivových tkání. Obvykle se podává s cibulí, octem, případně s mletým pepřem, je oblíbeným malým jídlem k pivu.

Obsah masa: vepřové maso 47%

 

Dotaz prodejci

Potřebujete poradit, který produkt je přesně pro Vás?
Nevíte si rady s výběrem nebo máte jakékoliv další otázky? Neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi pomůžeme.

povinné položky

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování