Tenderizér je profesionální změkčovač masa, který z obyčejného plátku udělá opravdový gurmánský zážitek.
Jak na to?
Požádejte náš personál a nechat si plátky vykostěného masa zkřehčit přímo u nás na prodejně.
Co je Tenderizér a jak funguje?
Je to speciální přístroj, který pomocí jemných čepelí narušuje svalová vlákna masa, čímž ho krásně zkřehčí a zjemní. Díky tomu je maso jemnější, šťavnatější a při vaření nebo grilování rychlejí hotové.
Proč ho vyzkoušet?
⇒ Perfektní pro vepřové a hovězí plátky.
⇒ Ideální pro marinování - marináda se lépe vstřebá do hloubky masa.
⇒ Zkracuje dobu tepelné úpravy.
⇒ Výsledkem je jemné, křehké a chutné maso.
Tenderizér máme v těchto našich prodejnách:
Dobrá 70
Karviná, tř. Těreškovové 2233/28
Jablunkov, Nádrační 40
Opava, Ostrožná 261/7
Zlín, areál Svit Zlín 21/2
Vendryně, Vendryně 2
Ostrava, Ostrava Poruba, Antonie Bejdové 1810/10
Bohumín, Ad. Mickiewicze 590
Orlová, Masaryková třída 752
Frýdek-Místek, tř. T.G.Masaryka 1111
Třinec-Lyžbice, nám. Svobody 528
Ostrava Hrabůvka, Horní 1471/57
Ostrava Zábřeh, Výškovická 2636/116
