Vepřové koleno v aspiku s kapií

Vepřové koleno v aspiku s kapií

Specialita s uvařeným a nakostkovaným zadním kolenem.

Tyrolský nářez

Tyrolský nářez

Výrobek vařený a uzený v hranaté formě, v nákroji viditelné kousky libového a tučného masa, sýra, zelené a červené papriky.

Babiččina sekaná

Babiččina sekaná

Receptura vychází z prvorepublikových postupů přípravy poctivé domácí sekané

Studentská sekaná

Studentská sekaná

Jemná sekaná s tučnější mozaikou, dochucená česnekem a pepřem.

Pečený rolovaný bok

Pečený rolovaný bok

Stočený a svázaný libový bok naplněný kvalitní sekanou, doplněný paprikovými floky.

Debrecínská pečeně

Debrecínská pečeně

Debrecínská pečeně je vyráběná dle tradičních postupů z výběrové vepřové kotlety, pokryté kvalitní paprikou.

Obsah košíku
Celkem: 0,00 
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování